dimecres, 19 d’octubre del 2011

Les intel·ligències múltiples.

Fa uns dies a classe de visual i plàstica vam estar parlant sobre les intel·ligències múltiples, aquest tema em sembla molt interessant, perquè mai et pares a pensar en quines son les intel·ligències que tens més desenvolupades, i es bo s'haver-ho cara el futur. Avui intentaré relacionar-ho amb el tema del bloc: LA PSICOLOGIA DELS COLORS.


Jo a simple vista relaciono aquest bloc amb la intel·ligència visual-espacial, perquè al parlar de colors, tot sens relaciona en imatges, en dibuixar, en dissenyar..., però si aprofundim més es pot relacionar amb moltes altres, com per exemple: la intel·ligència interpersonal, perquè amb aquest tema estem transmetén idees a altres persones; la intel·ligència intrapersonal, ja que cadascú té una percepció del color segons els seus sentiments i emocions i la lògico-matemàtica, perquè has de tenir una gran capacitat de raonament a l'hora de buscar la resposta a què et transmet cada color. La intel·ligència que jo tinc més desenvolupada, de llarg, és la visual-especial, per això crec que em va ser tant fàcil decidir-me per aquest tema.

A continuació us deixo unes quantes preguntes que podeu respondre, per descobrir quina és la intel·ligència que teniu més desenvolupada...
  • EXPERT EN PARAULES(Intel·igència lingüística): T'agrada explicar acudits o contes? Has llegit 10 llibres el més passat?
  • EXPERT EN LA NATURA(Intel·igència naturalista): T'agrada estar a l'aire lliure? Has tingut alguna col·lecció de papallones, insectes, fulles...? Tens mascota?
  • EXPERT EN NÚMEROS(Intel·igència lògico-matemàtica): T'agraden les matemàtiques? Has realitzat algun experiment?
  • EXPERT EN EL PROPI COS(Intel·igència cinético-corporal): T'agrada fer esport? T'afrada treballar amb les mans, fent maquetes, escultures...?
  • EXPERT EN LA MÚSICA(Intel·igència musical): T'agrada escoltar música? Toques algun instrument? T'agrada cantar?
  • EXPERT EN LES IMATGES(Intel·igència visual-espacial): Dibuixes? Ets capaç de veure imatges en el cap, tancant els ulls? Gaudeixes veient imatges en moviment a la televisió o al cinema?
  • EXPERT EN LES PERSONES(Intel·igència interpersonal): Tens més de 5 amics verdaders? T'agrada treballar en grup?
  • EXPERT EN UN MATEIX(Intel·igència intrapersonal): Tens algun lloc secret on vas quan et vols allunyar-te de tot i de tothom? T'agrada treballar sol

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada