dimecres, 28 de març del 2012

Video lliure!

En aquesta entrada hi ha una breu explicació de com serà el video lliure que ens han proposat a classe. Nosaltres hem escollit fer un anunci de tampons ja que les del grup totes som noies.


  • Títol: Spot tampons



  • Argument: El nostre anunci anirà sobre uns tampons dissenyats per nosaltres, el nom dels quals encara no tenim clar. Serà una seqüència de clips amb música i una veu en off, i per suposat un eslògan.



  • Grup: El nostre grup està format per tres noies, però al video i intervindran més. Nosaltres som:

-Ariadna Nogueras: Que sóc jo, faré d'actriu, gravaré, editaré i faré la veu en off.
-Andrea Aran: Farà d'actriu, gravarà i també editarà.
-Alícia López: Farà d'actriu, gravarà i també editarà.


  • Calendari:

-Primer de tot farem el guió tècnic, on explicarem tots els clips que utilitzarem i com estaran estructurats.
-També farem un guió literari, on incluirem el text que posarem com a veu en off en el video. No farem Storyboard perquè sortiran molts clips diferents i no podem dibuixar-los tots.
-Seguidament, començarem a gravar els diferents clips.
-Entremig d'aquestes dues parts, hi sortirà l'eslògan i el logotip dels tampons.
-Després de gravar tot això, ho editarem, ordenant els clips, dividirem l'anunci en dos parts, la primera seran escenes de noies tristes, i la segona de felicitat, incluint-hi la música i la veu en off.
-Finalment ho penjarem al blog i ho reproduirem a la classe.


  • Material:

- Utilitzarem una càmera, tot i que en tenim tres, perquè seran clips curts. De les tres utilitzarem la meva, ja que és aquàtica i farem alguna escena sota l'aigua.
- Per editar-lo utilitzarem el programa Pinnacle Studio 15 HD, ja que és més potent que el Movie Maker.


  • Exemple:

Hem escollit posar aquest exemple ja que l'hem fet nosaltres tres també, i ens va agradar molt fer-lo. Creiem que ens va sortir prou bé, però volem provar de fer-ne un altre semblant, però millorant alguns aspectes, ja que sempre es pot millorar alguna cosa.


4 comentaris:

  1. el vostre video no es veu :(

    youtube us l'ha bloquejat. suposo que heu posat música amb copyright de la qual no teniu drets.

    cal que us divideu més la feina, encara que totes tres editeu, cosa difícil de creure, algu ha d'assumir la responsabilitat. també dieu que fareu un guió tècnic, em sembla fantàstic, alguna de les tres n'hauria de ser la responsable. i de l'eslògan?

    ResponElimina
  2. No ho entenc jo si que el puc veure...
    Lo de repartirnos la feina ja ho hem decidit, jo l'editaré, l'Andrea escullirà l'eslògan i l'Alícia escriurà el guió tècnic, però totes aportarem idees a cada apartat.

    ResponElimina
  3. Canvi de plans! Al final hem decidit fer l'anunci d'una assegurança de vida, perque mentres estavem pensant que podiem fer, el vídeo resulta ser molt emotiu i no lliga amb un anunci de tampons... Farem exactament el mateix però envers d'anunciar tampons, parlarem d'una assegurança de vida.

    Aqui deixo l'exemple, és un anunci amb la mateixa idea que nosaltres volem transmetre.

    http://www.youtube.com/watch?v=q1LnufMgLLk

    ResponElimina
  4. Al final ens hem posat d'acord en canviar l'anunci i fer el de l'assegurança de vida pel que ha dit l'andrea, és millor i cuardra més amb el que volem fer nosaltres.

    La musica que hi ficarem serà aquesta, que la utilitzarem per las escenes de tristesa:

    River Flows in Yours
    http://www.youtube.com/watch?v=rhN7SG-H-3k

    També utilitzarem una altre cançó, per els moments de felicitat, us deixo aquesta a veure que us sembla jajaja es molt del meu estil:

    http://www.youtube.com/watch?v=LhNRktgSib0


    El guió tècnic el faré jo, i intentarem totes sortir al video i garbar-ho entre totes, després per editar-ho ho farem a casa dalgú i també intentarem estar les 3 jutes!

    ResponElimina