dimecres, 28 de març del 2012

Video lliure!

En aquesta entrada hi ha una breu explicació de com serà el video lliure que ens han proposat a classe. Nosaltres hem escollit fer un anunci de tampons ja que les del grup totes som noies.


  • Títol: Spot tampons



  • Argument: El nostre anunci anirà sobre uns tampons dissenyats per nosaltres, el nom dels quals encara no tenim clar. Serà una seqüència de clips amb música i una veu en off, i per suposat un eslògan.



  • Grup: El nostre grup està format per tres noies, però al video i intervindran més. Nosaltres som:

-Ariadna Nogueras: Que sóc jo, faré d'actriu, gravaré, editaré i faré la veu en off.
-Andrea Aran: Farà d'actriu, gravarà i també editarà.
-Alícia López: Farà d'actriu, gravarà i també editarà.


  • Calendari:

-Primer de tot farem el guió tècnic, on explicarem tots els clips que utilitzarem i com estaran estructurats.
-També farem un guió literari, on incluirem el text que posarem com a veu en off en el video. No farem Storyboard perquè sortiran molts clips diferents i no podem dibuixar-los tots.
-Seguidament, començarem a gravar els diferents clips.
-Entremig d'aquestes dues parts, hi sortirà l'eslògan i el logotip dels tampons.
-Després de gravar tot això, ho editarem, ordenant els clips, dividirem l'anunci en dos parts, la primera seran escenes de noies tristes, i la segona de felicitat, incluint-hi la música i la veu en off.
-Finalment ho penjarem al blog i ho reproduirem a la classe.


  • Material:

- Utilitzarem una càmera, tot i que en tenim tres, perquè seran clips curts. De les tres utilitzarem la meva, ja que és aquàtica i farem alguna escena sota l'aigua.
- Per editar-lo utilitzarem el programa Pinnacle Studio 15 HD, ja que és més potent que el Movie Maker.


  • Exemple:

Hem escollit posar aquest exemple ja que l'hem fet nosaltres tres també, i ens va agradar molt fer-lo. Creiem que ens va sortir prou bé, però volem provar de fer-ne un altre semblant, però millorant alguns aspectes, ja que sempre es pot millorar alguna cosa.


dimecres, 14 de març del 2012

Presentació del Comicbook!

Aquí penjo la presentació que vaig utilitzar en la meva exposició oral del comicbook "Todas las superadas", conjuntament de la sinopsi, una petita biografia de l'autora i la valoració personal.







Sinopsi
Com a sinopsi d'aquest llibre no en puc treure gaires conclusions, ja que tot ell va de la vida de les dones, i cada vinyeta és un acudit, i no és una historia seguida, així que us explicaré les semblanses que crec que tenen totes elles en comú.. Te 448 pàgines. Es una recopilació de una tira còmica del diari “la nacio” Publicades entre el 1998 y 2003. L'Autora amb humor, i amb el seu particular estil gràfic reflexa la comunicació de parella, dietes per baixar pes, cirurgia estètica, fills, relacions amb amistats, gelos... sense importar-li gaire caure en el que es políticament incorrecte. Axis que dit això el que tenen en comú son les dones, però no necessariament a totes les vinyetes i apareixen dones, sinó que també homes , homes que parlen de dones o homes que no fan res mes que molestar a les dones.  


Autora
Maite Burundarena, anomenada Maitena, es una autora argentina, de mes de 100 acudits gràfics dibuixats, que es van publicar inicialment en el diari “la nacion”. I que recopila en tres llibres:Todas las superadas, Mujeres Alteradas i Curvas peligrosas. Es mare de tres fills, va néixer a Buenos aires, ha sigut il·lustradora de còmics eròtics i ha escrit guions de televisió.Maitena te l'honor de haver publicat en mes de trenta Països, i els diferents diaris i revistes, cosa difícil d'aconseguir per una autora hispànica.
Aquest llibre esta dedicat al seu pare ho podem llegir a la primera pagina on explica el perquè de anomenar totes aquestes dones “superadas”, es en homenatge al seu para, un home al qual li semblava impossible que un diari tradicional i serio com ho era la nacion s'intereses amb dibuixos de la seva filla, una autora que era oc coneguda de revistes femenines, les lectores de les quals el seu pare anomenava “esas superadas”. El seu pare va morir tres mesos abans de la primera publicació.  I  li va dedicar. 



Valoració
Com a valoració personal, jo el recomano, perquè llegir a Maitena és una autèntica experiència. Les seves vinyetes són com un mirall de la vida quotidiana, però hi ha alguna cosa més, et fa pensar! , i aquesta és la finalitat de l'art. Tot art és un intent d'entendre com som, i Maitena amb aquest llibre ho ha aconseguit, així que si voleu adonar-vos de totes les tonteries que fem i pensem les dones, LLEGIU-LO! :D   

dimarts, 13 de març del 2012

Videotutorial: A parar taula!

Aquest és el meu videotutorial, es titula "A parar taula, perquè us ensenyo a fer escultures de guix amb forma de got, lat,ganivet,cullera, però també us ensenyo a fer una titella de guix. És molt senzill, i us recomano que el veieu i ho proveu!

dimecres, 7 de març del 2012

Presentació del projecte creatiu.

Aquí adjunto la  presentació que vaig utilitzar per l'exposició oral del progecte creatiu de la pimera avaluació.